Kaş kaldırma


Kaş kaldırma özellikleri


Üst göz kapaklarında ve kaşlarda oluşan yaşlanma belirtileri daha çok kaş ve alın bölgesinde görülür. İlerleyen yaşla birlikte cilt elastikiyetini kaybetmeye başlar. Göz ve çevresi başta olmak üzere vücudun ayrı yerlerinde sarkmalar ve kırışıklıklar görülür. Kaşlardaki bu sarkmalar zamanla göz kapaklarınızın üstünde toplanarak,  görme sorunu yaşamanıza neden olabilir.

 Bunun sebebi ise gözaltındaki fazlalaşan yağın daha belirgin göründüğündendir. Bunlar doğru beslenme ile düzeltilebilinir. Ancak ileri derecedeki gözaltı morlukları ve torbalarına cerrahi müdahale gerektirir.

Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?


Kaş kaldırma yöntemleri  ihtiyaca göre cerrahi ya da ameliyatsız yöntemlerle yapılabilir. Her ikisi yöntemin avantajları olduğu kadar, dez avantajları da vardır. Cerrahi girişim uygulanan işlemler; ‌endoskopik kaş kaldırma, kaş askısı, ameliyatla kaş kaldırma; ameliyatsız uygulanan işlemlerse ‌botoks ve ‌ulterapidir.


 Kaş kaldırma için uygulanan yöntemlerden size en uygun olanı bulmak için doktorunuzla birlikte hareket etmeniz  önerilir. Cerrahi işlemin gerekliliğinin belirlenmesi ve gereklilik halinde  uygulanacak yöntem doktor tarafından belirlenir. Kaş kaldırma operasyonunda uygulanacak işlemler ve  kullanılacak teknik, hakkında hasta bilgilendirilir.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Badem Göz Nedir

Plexr Tedavisi Ne Kadar Sürer? Etkisini Hemen Gösterir Mi

Göz Kapağı Estetiği